a tábor programja

> minimal > instant > élő

Az okostelefonok az élet minden területén forradalmat hoztak. Megváltozott a médiakészítés és a médiahasználat módja is. Mindennapi életünk részévé vált, hogy üzeneteket osszunk meg másokkal.

Ezt fogjuk körüljárni, gyakorolni a táborunkban. Nem titkolt célunk, hogy felbátorítsunk arra, hogy a tábor után használd ezt a lehetőséget a saját területeden, és ezt mi is publikáljuk.

A Summer Camp ideje alatt élőben követhettek minket a neten, mert nem csak a mentorok vezette csapatok mutatják meg magukat, hanem minden nap, egy profi élőstúdió, 4 kamerával, rendelkezésre áll, hogy bejelentkezzünk, és 1 órás műsort készítsünk a vendégeinkkel, tanárokkal, zenészekkel, és táborlakókkal együtt.

Miért jó ez neked?

> minimal egyszerűen egy mobillal is hatékonyan dolgozunk, nem csak trend hanem hatékony eszköz

> instant azaz gyorsan használható tudás, ismeret

élő azaz élet van benne, és az élő adások Fb, Yt és profi eszközök használata, gyakorlatban megcsináljuk az esti élő adásban, amit aznap tanulunk

Hamarosan részletes programmal jelentkezünk

Együttműködő partnereink:

777 internetes magazin, Amazing Visuals, Baptista Rádió, Cristeens média, Ez az a nap!, Felmentve média, Freelance Film Production, Golgota Médiamisszió, Gospel Café Média, Hamar Donát vlogger, Jelige Magazin, Szikra Díj, Trip to the Moon – media design, Upzone Productions

workshopok, előadások, gyakorlatok a média különböző területeiről

A tábor hétfőn indul és péntekig tart. 5 nap intenzív média, valójában benne élünk.

Minden nap délelőtt és délután is, előadások, workshopok, és meghívott vendégek érkeznek a táborba.

Este 20.00 órától élőadás a neten.