Médiatábor 2019. Kezedben a média! Mihez kezdesz vele?

Hozd a kütyüd!

5 napos keresztény lelkületű intenzív médiaképzés és gyakorlat. Tanulj, és csináld! Neves előadókkal, élő adásokkal és előadásokkal várunk! Légy részese a helyszíni közvetítéseknek!

> minimal > instant > élő

Az okostelefonok az élet minden területén forradalmat hoztak. Megváltozott a médiakészítés és a médiahasználat módja is. Mindennapi életünk részévé vált, hogy üzeneteket osszunk meg másokkal.

Ezt fogjuk körüljárni, gyakorolni a táborunkban. Nem titkolt célunk, hogy felbátorítsunk arra, hogy a tábor után használd ezt a lehetőséget a saját területeden, és ezt mi is publikáljuk.

Miért jó ez neked?

> minimal egyszerűen egy mobillal is hatékonyan dolgozunk, nem csak trend hanem hatékony eszköz

> instant azaz gyorsan használható tudás

> élő azaz élet van benne, és az élő adások Fb, Yt és profi eszközök használata, gyakorlatban megcsináljuk az esti élő adásban, amit aznap tanulunk

A tábor nem ér véget az utolsó napon!

Szakmai gyakorlatokat ajánlunk különböző rendezvényeken és műsorokban. Lehetőség szerint olyanokat várunk, akik már használták ezeket az eszközöket. A tábor szakmai jellegű, de a hétköznapi média lehetőségeit használja.

Kreatív alkotókat várunk. Influencereket képzünk! Olyanokat, akik hatással vannak másokra is.

A táborban mentorok vezetik a csapatokat

Saját médiafelületeket használunk, a csapatok pedig egymással is versengenek, ki gyakorol nagyobb hatást a környezetére. Mindennap újabb neves szakemberek, különböző médiumok képviselői – a maguk területén a legjobbak – érkeznek oktatni, előadni és együtt dolgozni.

Esténként élő adással jelentkezik a tábor

Az interneten is megszólalnak a vendégeink, akik zenészek, szakemberek, lelkészek, prédikátorok, misszionáriusok, filmrendezők, blogírók, rádiósok, tv-sek, szóval csupa különleges ember, akik felvállalták a hitüket a médiában, és ez a munkájukban is megjelenik.

Este szakrális tartalmak, amelyek kizárólag közösségi megoldással készülnek – egy magazinműsor kel életre! Létrehozásukban az egész tábor részt vesz. Aktív részvétel mindenkinek lehetősége, képessége és ajándéka szerint, a mentorok segítségével.

Mindenki hozzáteszi a magáét. Közösséget építünk.

2019. június 24–28. hétfő-péntek

5 napig a média világában élünk!

Szakmai előadások, workshopok, programok,

mentori vezetés, szállás, étkezés, élő adások!

Együttműködő partnereink:

777 internetes magazin, Amazing Visuals, Baptista Rádió, Cristeens média, Ez az a nap!, Felmentve média, Freelance Film Production, Golgota Médiamisszió, Gospel Café Média, Hamar Donát vlogger, Jelige Magazin, Szikra Díj, Trip to the Moon – media design, Upzone Productions, stb. folyamatosan frissül