Kedves Médiahasználó!

Talán kicsit furcsa a megszólítás és jobban örülnél a kedves barátunk! -nak, de engedd meg, hogy most mégis így szólítsunk, és mindjárt kiderül a miért is…

Akár tudomásul vesszük, akár nem, beköszöntött a digitális forradalom kora. Az oldalletöltések és böngészés mellett/helyett minden nap tartalmat közlünk és töltünk fel, kifejezzük tetszésünket vagy éppen annak ellenkezőjét, tiltunk és ajánlunk, informálódunk és informálunk, akarva-akaratlanul befolyásolva ezzel másokat. A ravaszabbak tiltakozásokat, felkeléseket robbantanak ki, vagy épp rendszereket remegtetnek meg egyetlen mobileszközzel a kezükben.

Eljött hát az idő, hogy te is tudatosan használd a kezedben lévő médiumot és hitelesen, erővel juttasd el az üzenetet másokhoz!

Meghirdetjük a Médiatábor 2019 rendezvényünket, a Pest megyei Inárcson.

Tanulj azoktól, akik mesterei a médiahasználatnak, légy része a workshopoknak, alkoss csapatban állandó mentorok segítségével, vedd ki a részed az élő közvetítések lebonyolításának, megszerkesztésének vagy levezetésének munkájából, élményéből!

Hozd el a barátodat is és 10% kedvezményt nyújtunk Neked, ha részt vesz a táboron.

További részleteket a Facebook oldalunkon találsz.

Kérdéseidet az alábbi email címen várjuk: klikk ide

Jelentkezési lap kitölthető itt!

Kérünk, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, ezzel elküldve számunkra jelentkezésedet a Kelet-Európa Misszió Médiatáborába! A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik véglegessé. Az előleget nem áll módunkban visszafizetni! (Csak 16 év feletti jelentkezőket fogadunk. A 18 év alattiaknak szülői belegyező nyilatkozat szükséges!!! Ezeknek a feltételeknek teljesülése nélkül nem áll módunkban elfogadni a jelentkezéseket. Köszönjük!)

Jelentkezési határidő: 2019. május 20. (jelentkezési lap kitöltésével és előleg befizetésével)

Szeretettel várunk!

A Médiatábor szervezői csapata nevében: